24 april 2018

Don’t panic! installeer de 112 app

Ben je de Belgische noodnummers in alle paniek vergeten? Zorg ervoor dat je de app 112 BE op jouw smartphone hebt staan.

Deze app geeft jou de mogelijkheid om met één klik de noodcentrale te contacteren die jij nodig hebt.

Dankzij deze app kunnen de noodcentrales je makkelijker terugvinden. Jouw locatie wordt meteen doorgegeven wanneer je belt en stuurt daarna elke 30 seconden een update. Geen zorgen dus wanneer je zelf helemaal niet weet waar je bent!

Er werd natuurlijk ook gedacht aan de doven, slechthorenden en mensen met een spraakprobleem. Je kan dit aangeven in de app en dan zal er speciaal voor jou een chatfunctie worden ingeschakeld wanneer jij in nood bent.

Ook andere medische info kan je meegeven in de app zoals allergieën, hartproblemen, diabetes… Zo zijn de hulpdiensten meteen op de hoogte nog voor je het zelf hoeft te zeggen.

Het duurt helemaal niet lang om de app te downloaden en je te registeren. Zoek de app ‘112 BE’, vul snel even enkele vragen in en zorg dat jij voorbereid bent op elke situatie.

Voor meer info over veiligheid, contacteer jouw lokale Security expert.

112 app

Recente blogberichten

Camera
16 juli 2018
Wat zegt de wet?
Lees meer
Oorzaken woningbrand
06 juli 2018
De 5 meest voorkomende oorzaken van woningbrand
Lees meer
08 juni 2018
Op vakantie? ontdek onze 6 tips voor een ‘no-tech’ inbraakveilig huis.
Lees meer

Woningbranden komen jammer genoeg vaker voor dan je denkt. Daarom bieden we iedereen een gratis rookmelder aan inclusief installatie.