02 maart 2020

Je data slim beheren? Combineer 2 systemen.

Bewakingscamera’s filmen niet alleen kritieke situaties zoals een inbraak of diefstal, ze filmen vaak ook urenlang zonder dat er iets gebeurt. Betekent dat dan dat je na een inbraak alle beelden moet bekijken? Niet als je je data slim beheert. Hoe? Door een slimme koppeling tussen toegangscontrole en slimme Sefica ProBox-recorders.

Door databases te koppelen en te vergelijken met elkaar, verkrijg je vaak meer info en kom je mogelijk tot andere inzichten dan wanneer de twee databases apart gehouden zouden worden. Een technisch verhaal maar op de volgende pagina proberen we een en ander duidelijk te maken. 


Sefica Probox 

De Sefica ProBox is een reeks van recorders die met een zeer gebruiksvriendelijke software werkt. De gebruikersinterface is overzichtelijk en niet volgeladen met tal van knopjes. Als eindgebruiker kan je zonder de hulp van je installateur multiviews maken, lay-outs voor mozaïeken opslaan, beelden intelligent opzoeken en belangrijke videobeelden in een leesbaar formaat exporteren.

Impro access portal 

Deze software wordt gebruikt voor het beheer van de toegangscontrolesystemen van Impro. Met dit softwarepakket kan je als gebruiker verbinding maken met het systeem via HTML5. Dat betekent dat je niet browserafhankelijk bent en dat je dit ook op je smartphone of tablet kan gebruiken. Een gepersonaliseerd dashboard met vaak voorkomende functies kan ingesteld worden voor extra gebruiksgemak.

Combinatie van de 2 werelden

Beide systemen worden al gebruikt, maar ze worden zelden gecombineerd. En het is net dankzij die combinatie dat je beveiligingssysteem nog eenvoudiger, duidelijker en efficiënter wordt. 

 

Hoe het werkt? Elk event of elke handeling die op de toegangscontrole gebeurt, wordt onmiddellijk doorgegeven aan de recorder. Die plaatst op zijn beurt een bookmark op de opgenomen beelden met alle gekende info zoals de gebruiker van de kaart, het tijdstip, welke deur, wat de status is, of hij al dan niet toegang had op dit moment …

Resultaat? Jij kan eenvoudig de beelden opzoeken a.d.h.v. de data van jouw toegangscontrolesysteem, gecombineerd met beelden. En daarvoor heb je maar één softwarepakket nodig.


Benieuwd naar een demo? Vraag het aan je Security expert. Hij nodigt je uit naar Security Compass, onze demoruimte in Kortrijk.

Recente blogberichten

Camera
16 juli 2018
Wat zegt de wet?
Lees meer
Oorzaken woningbrand
06 juli 2018
De 5 meest voorkomende oorzaken van woningbrand
Lees meer
08 juni 2018
Op vakantie? ontdek onze 6 tips voor een ‘no-tech’ inbraakveilig huis.
Lees meer

Woningbranden komen jammer genoeg vaker voor dan je denkt. Daarom bieden we iedereen een gratis rookmelder aan inclusief installatie.