20 december 2019

Je woning beveiligen? Voer voor experts.

Op internet vind je tegenwoordig alles, ook hoe je zelf stap voor stap je woning kan beveiligen. Zelf een alarmsysteem installeren lijkt goedkoper. Toch is het belangrijk om de veiligheid van je woning over te laten aan de beste handen van professionals. Safety first! 

‘Maar ik ken mijn woning of bedrijfspand toch het best?’, is een vaak gehoord argument om zelf een inbraakdetectiesysteem te installeren. Dat je bij de doe-het-zelver of online makkelijk verschillende goedkope alarm’kits’ kan kopen, verlaagt de drempel om zelf aan de slag te gaan. Toch is de veiligheid van je gezin, huis of bezittingen voer voor specialisten.

Wetgeving

Ken je de wetgeving rond alarmsystemen? Die is ingewikkeld en wordt regelmatig hervormd. Zowel de aankoop, installatie, het onderhoud, gebruik en de verplichte registratie van alarmsystemen zijn aan strenge regels gebonden. Werk je met een camerasysteem, dan is de kans groot dat de wet op privacy erbij komt kijken. Security experts zijn specialisten, gesteund door een sterk netwerk.  

Zwakke plekken

Jij kent je huis, maar onze experts weten perfect hoe inbrekers te werk gaan en merken in een oogopslag de zwakke plekken in en rond je huis op. Wij zien dode hoeken, maken een perfecte risico-analyse en zorgen dat je woning overal correct is beveiligd. Zo vermijd je een vals gevoel van veiligheid door een slecht geïnstalleerd security systeem. 

Op maat 

Het installeren van het systeem is één ding, het veilig en correct instellen is minstens even belangrijk. Met onze camera-oplossingen hou je je woning of bedrijfspand makkelijk in de gaten vanaf je smartphone, tablet of pc. Je Security expert kent alle voordelen en beperkingen en stelt het systeem in op jouw maat of op dat van je gezin. 

Onderhoud

Je bent zelf verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem. En omdat een slecht werkende installatie geen enkel nut heeft, besteed je dit best uit. Onze experts herkennen slijtage al van ver, en bij het onderhoud bezorgt je Security expert je jaarlijks een attest. Zo ben je meteen weer in orde. 

Mocht je er nog aan twijfelen: een beveiligingssysteem laat je best plaatsen door een professionele installateur, gekeurd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Een Security expert is een professional die je goed adviseert en je beveiliging technisch correct installeert. Vind er één in jouw buurt.

Recente blogberichten

Camera
16 juli 2018
Wat zegt de wet?
Lees meer
Oorzaken woningbrand
06 juli 2018
De 5 meest voorkomende oorzaken van woningbrand
Lees meer
08 juni 2018
Op vakantie? ontdek onze 6 tips voor een ‘no-tech’ inbraakveilig huis.
Lees meer

Woningbranden komen jammer genoeg vaker voor dan je denkt. Daarom bieden we iedereen een gratis rookmelder aan inclusief installatie.