Je wil je huis graag beveiligen met camera’s, maar hebt geen idee waar te beginnen? Security expert helpt je op weg. Er zijn 6 belangrijke aandachtspunten wanneer je overweegt om een beveiligingscamera aan te schaffen voor binnens- of buitenshuis. 

Lees meer
11 september 2019

Brandend actuele cijfers

Je leest het vaak in de krant of ziet het op tv. Een woning of een handelszaak die helemaal uitbrandt. In het beste geval zijn er geen slachtoffers, maar de materiële waarde is doorgaans enorm. En dan hebben we het nog niet over het emotionele verlies: foto’s, persoonlijke spullen en herinneringen gaan letterlijk in vlammen op. 

Lees meer

Het moeilijkste element voor een inbreker is de toegang tot je woning. Als dat niet lukt binnen een aantal minuten, dan haakt hij snel af. Eenmaal binnen kan een alarmsirene, menselijke aanwezigheid of het plotselinge geblaf van een hond hem ook afschrikken.

Lees meer

Je hoort het vaker en vaker: pc’s worden gehackt, er wordt meegekeken via de webcamcamera, gegevens gestolen … Met onze 5 tips beveilig jij je pc optimaal.

Lees meer

Lekker genieten onder de zon, een fris drankje in de hand: zalig toch dat warme weer? Ideaal voor zomerpret, maar helaas ook voor brand. Met onze tips zorg je ervoor dat het deze zomer niet te heet wordt. 

Lees meer

Een festival is een community en iedereen zou alles op alles moeten zetten om elkaar veilig te houden. Toch krijgen veel festivalgangers te maken met opdringerig geflirt, geweld, diefstal of erger. Probeer alert te blijven, zodat je geen makkelijk doelwit wordt. 

Lees meer

De zomer komt eraan. De dieven jammer genoeg ook. Terwijl jij op je gemak geniet van je vakantie staat je huis enkele weken leeg. En als er niemand thuis is die op een alarm kan reageren, hebben dieven vrij spel. Je doet er goed aan om je alarmcentrale aan te sluiten op  een meldkamer. 

Lees meer

Zelfstandige ondernemers, KMO's en beoefenaars van vrije beroepen die investeren in de beveiliging van hun beroepslokalen tegen inbraken, overvallen en diefstal, kunnen hiervoor een verhoogde fiscale aftrek krijgen.

Lees meer

Sinds 28 mei 2018 gelden de nieuwe regels voor de wijze waarop wordt aangegeven dat er camerabewaking is. 

Lees meer

Diefstalpreventie begint dus bij het aannemen van goede gewoontes. Daarnaast kan je er ook voor zorgen dat de omgeving rond je huis potentiële inbrekers afschrikt (goed verlichte ingangen, geen overwoekerende beplanting ...). 

Lees meer

Ja, ik ben op zoek naar een Security expert in mijn buurt