Je staat er misschien niet bij stil, maar stallen zijn vaak het slachtoffer van onverwachte branden. Deze eisen vaak vele dierenlevens en in het slechtste geval betekent dit het einde van de zaak.

Lees meer

Om brand te bestrijden denk je waarschijnlijk ook direct aan de typische rode brandblusser. Toch zijn er verschillende soorten brandblusapparaten die afhankelijk van de brand efficiënter zijn dan de andere.

Lees meer

Onze huizen staan vandaag vol met elektronische apparaten. Dit hoeft helemaal niet gevaarlijk te zijn, toch houden deze toestellen altijd een zeker risico in. Met deze vijf eenvoudige tips vermijd je heel makkelijk brand.

Lees meer

Vertrek je straks op vakantie? Deze tips zorgen voor extra beveiliging van je woning:

Lees meer
21 november 2017

Heb jij een vluchtplan?

Branden eisen in België jaarlijks meer dan honderd doden. Voldoende rookmelders en een vluchtplan zorgen ervoor dat jij en je gezin tijdig je woning kunnen verlaten. Het is belangrijk om te kunnen terugvallen op een afgesproken en ingeoefend vluchtplan.

Lees meer

Stel je voor dat je potentiële inbrekers zou kunnen detecteren én afschrikken nog voor ze een poging tot inbraak kunnen ondernemen en schade hebben kunnen aanrichten.

Lees meer

Je bent van plan je huis te beveiligen tegen brand en inbraak. Je eerste reflex? Jouw vertrouwde elektricien bellen. Da’s alvast een goed idee, want je elektricien is vaak je eerste aanspreekpunt en zal je vast al goed op weg kunnen helpen.

Lees meer

Installeer voldoende rookmelers, bespreek een vluchtplan met je gezin, koppel de rookmelders om zeker te zijn dat je het alarm hoort

Lees meer

In België worden maar liefst 8 inbraken per uur geregistreerd! Ontdek wat je moet doen om je woning te beveiligen en niet het slachtoffer te worden.

Lees meer

De brandweer van Antwerpen waarschuwt gebruikers van hoverboards. “Blijf in de buurt tijdens het opladen.” Afgelopen weekend vloog zo’n board in brand tijdens het opladen.

Lees meer

Ja, ik ben op zoek naar een Security expert in mijn buurt